Arhiepiscopia Târgoviştei le-a oferit credincioşilor stick-uri cu chipul Sfântului Ierarh Nifon

Postat la 10 octombrie 2017 286 afişări

Arhiepiscopia Târgoviştei, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nifon, a oferit credincioşilor 200 de stick-uri pe care a fost imprimat chipul Ierarhului. Reprezentanţii Bisericii susţin că este o modalitate de promovare a sărbătorii în rândul comunităţii locale.

Arhiepiscopia Târgoviştei le-a oferit credincioşilor stick-uri cu chipul Sfântului Ierarh Nifon

"Stick-ul are pe el imaginea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti şi a fost editat de către Arhiepiscopia Târgoviştei cu prilejul sărbătorii Sfântului Nifon de anul acesta, de pe 10 şi 11 august. Stick-ul este un mijloc de promovare a sărbătorii, a fost editat în aproximativ în 200 de exemplare şi a fost oferit în mod gratuit participanţilor la sărbătoarea de anul acesta", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Puiescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Stick-ul conţinea un fişier cu detalii despre sărbătoarea Sfântului Nifon şi un promo realizat de către centrul eparhal al Arhiepiscopiei.

De asemenea, Arhiepiscopia are şi site, pagină de Facebook, dar şi o aplicaţie pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.