Apple a anunţat când lansează noul iPhone 15

Autor: Daniel Belu Postat la 30 august 2023 76 afişări

Apple a anunţat când lansează noul iPhone 15

Apple a stabilit data de 12 septembrie ca fiind data celui mai important eveniment privind produsele sale din acest an, când va dezvălui noul iPhone 15 şi noua generaţie de ceasuri inteligente, conform Bloomberg.

Compania a anunţat planurile pe site-ul său şi prin e-mail sub sloganul "Wonderlust". Prezentarea va fi transmisă online la ora 10:00 a.m. PT (Pacific Time), iar aceasta va fi însoţită de un eveniment la Teatrul Steve Jobs din Cupertino, California.

Apple se află sub o presiune mai mare decât de obicei cu această lansare a iPhone-ului. Vânzările sale au scăzut timp de trei trimestre consecutive, în timp ce compania se confruntă cu o cerere şubredă pentru smartphone-uri şi alte dispozitive. Noile produse ar trebui să ajute la restabilirea creşterii în acest sezon de sărbători, cea mai mare perioadă de vânzări a Apple din an. Împreună, iPhone şi Apple Watch aduc cea mai mare parte a veniturilor gigantului tehnologic.

Punctul culminant al evenimentului va fi noul iPhone 15, care va include două modele entry-level şi două modele high-end. Dispozitivele din gama inferioară, care se vor numi probabil iPhone 15 şi 15 Plus, vor primi unele dintre facilităţile modelelor Pro de anul trecut, cipul A16, interfaţa Dynamic Island şi o cameră foto spate de 48 de megapixeli, dar vor păstra designul actual.

Modificări mai semnificative vor fi aduse modelelor de vârf, inclusiv o ramă reproiectată care foloseşte titan în loc de oţel inoxidabil, margini mult mai subţiri în jurul ecranului şi un procesor A17 care foloseşte metoda de producţie mai avansată de 3 nanometri. Titanul va face, de asemenea, ca telefoanele să fie puţin mai uşoare.

Noul iPhone are un ecran de 6,7 inchi şi va include, de asemenea, o nouă cameră foto cu zoom optic mai profund. Acest lucru înseamnă că aparatul foto poate focaliza mai bine obiectele îndepărtate folosind obiectivul fizic în sine, mai degrabă decât software-ul, ceea ce permite realizarea unor fotografii de o calitate mai bună şi toate cele patru noi modele iPhone vor trece la un port de încărcare USB-C pentru a se conforma noilor reglementări ale Uniunii Europene.

De obicei, Apple pune la dispoziţie noile iPhone-uri pentru precomandă în vinerea următoare prezentării lor şi începe să le livreze clienţilor şi magazinelor o săptămână mai târziu. De asemenea, compania plănuieşte să majoreze anul acesta preţurile la unele dintre modelele sale din gama superioară, a relatat Bloomberg News.

Pentru a se potrivi cu noile iPhone-uri, Apple va prezenta la eveniment căşti AirPods actualizate, care includ un port de încărcare USB-C.

În ceea ce priveşte Apple Watch, compania va dezvălui linia Series 9 şi o a doua generaţie a versiunii Ultra, care a debutat pentru prima dată anul trecut.

Noile modele vor avea cipuri mai rapide, marcând primul plus de performanţă pentru smartwatch-ul Apple din ultimii trei ani, dar alte schimbări vor fi minore. Se aşteaptă ca noile culori ale carcasei să fie unul dintre punctele de vânzare ale companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
iphone,
lansare,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.