Aplicaţia prin care poţi să afli imediat ce părere are şeful despre munca ta

Autor: Andra Stroe Postat la 29 iulie 2020 176 afişări

Aplicaţia prin care poţi să afli imediat ce părere are şeful despre munca ta

Gemba Partners, companie de consultanţă în lean management creată de doi specialişti cu experienţă în antreprenoriat şi în sectorul corporate, a lansat după o investiţie de 50.000 euro LeanFeedback.app, un sistem online de management axat pe echipă, care le permite angajaţilor să-şi ofere feedback permanent pe bază de valori şi abilităţi.

Potrivit repezentanţilor businessului, sistemul Lean permite, în primul rând, o mai mare vizibilitate, un control mai bun şi mai multă flexibilitate la toate nivelurile unei organizaţii. În cazuri atipice, cu grad mare de impredictibilitate, nevoia de a reacţiona rapid este bazată pe o claritate a sistemului de business. De aceea, Gemba Partners a dezvoltat un sistem de asistenţă digitală prin care poate răspunde nevoilor impuse de munca la distanţă. „Criza înseamnă incertitudine, iar antidotul incertitudinii este adaptarea rapidă. Sistemul Lean are la bază o capacitate de îmbunătăţire continuă capabilă să genereze adaptare şi o serie de principii sănătoase de business care au ajutat companiiile să îşi păstreze constanţa în livrarea rezultatului de business indiferent de vremurile mai grele sau mai uşoare prin care a trecut”, spune Marius Stăvărache, cofondator Gemba Partners.

El adaugă că „feedback-ul este un proces permanent de adaptare la realitate care trebuie să vină rapid după momentul acţiunii, să fie structurat şi clar. Din cauza structurilor pe verticală ale companiilor, feedback-ul este un proces birocratic, forţat, ceea ce îl face nu doar ineficient, dar şi dăunător pentru că vine în modul nepotrivit. De aceea, de multe ori este privit cu reticenţă ca un mecanism toxic de evaluare. LeanFeedback.app oferă liderilor şi membrilor echipelor un mod de a fi în permanenţă racordaţi la realitate, optimizează comunicarea şi oferă informaţii despre starea de sănătate a echipei, mai ales că feedback-ul este structurat şi pe valori nu doar pe abilităţi.”

Gemba Partners este o companie de consultanţă fondată de antreprenorii Marius Stăvărache, consultant în management cu experienţă în multinaţionale, şi de Radu Daniel, antreprenor în digital, co-fondatorul CV30. Procesul de asistenţă pentru clienţii Gemba Partners este derulat folosind aplicaţii digitale de ultimă generaţie, inclusiv aplicaţii proprii precum LeanFeedback.app, pentru a facilita implementarea cu succes a conceptului de Lean Management în mediul românesc, precum şi a altor bune practici de afaceri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
antreprenori,
lansare

ALEPH STORY: Educaţie fără bani! O discuţie cu Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct Ziarul Financiar şi Ioana Răduca, head of content Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.