Anunţ TRAGIC din Israel, ţara care a vaccinat cel mai mare procent din populaţie. Cazurile grave şi decesele au crescut brusc

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 februarie 2021 54445 afişări

Anunţ TRAGIC din Israel, ţara care a vaccinat cel mai mare procent din populaţie. Cazurile grave şi decesele au crescut brusc

Israelul extinde, începând de joi, vaccinările împotriva Covid la tinerii de peste 16 ani. 

Israelul va extinde vaccinările anti-COVID-19 pentru a-i include şi pe tinerii cu vârsta peste 16 ani, au declarat miercuri oficialităţile, citaţi de Reuters. Măsurile vin în condiţiile în care noile infectări şi decesele cresc din nou.

Premierul Benjamin Netanyahu spera că vaccinarea rapidă în Israel, alături de cel de-al treilea blocaj naţional, va permite redeschiderea economiei în luna februarie.

Dar cazurile grave şi decesele au crescut brusc, fiind atribuite în principal noilor tulpini extrem de contagioase. Cifrele Ministerului Sănătăţii arată că Israelul a înregistrat până în prezent 663.665 de cazuri şi 4.888 de decese.

Aproximativ 35% din cei 9 milioane de locuitori din Israel au primit vaccinul Pfizer Inc, a spus Ministerul Sănătăţii, dar media celor vaccinaţi a scăzut faţă de săptămânile precedente.

Ministerul a anunţat că, începând de joi, oricine are peste 16 ani ar putea fi vaccinat.

De asemenea, ministrul adjunct al Sănătăţii, Yoav Kisch, a declarat pentru postul de radio israelian 103 FM că tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani ar putea fi vaccinaţi începând cu luna aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.