Antonescu indeamna la masive miscari de protest: Romania nu e mosia pe care o imparte Basescu

Postat la 23 iunie 2011 13 afişări

Liderul PNL, Crin Antonescu, a criticat in termeni duri declaratiile lui Traian Basescu referitoare la reorganizarea administrativa, spunand ca "Romania nu este mosia lui Traian Basescu", iar oamenii ar trebui sa reactioneze prin "masive miscari de protest, pasnice, democratice".

"Cred ca declaratiile facute ieri (miercuri -n.r.) de presedintele Romaniei trebuie sa ne faca sa reactionam. Eu ii intreb pe politicienii responsabili ai Romaniei daca dansii cred ca acesta e un presedinte care isi poate termina mandatul sau care trebuie lasat sa il termine. Trebuie sa ne intrebam daca Traian Basescu este in deplinatatea facultatilor sale politice si mintale atunci cand face astfel de afirmatii", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus ca nu vrea sa aiba un "schimb de injurii" cu seful statului, dar ca, in opinia sa, afirmatiile sefului statului referitoare la "ofertele" pe care le face catre UDMR legate de impartirea administrativ-teritoriala sunt "inacceptabile".

"De cand si de unde imparte o persoana teritorial aceasta tara cu cineva? De cand poate face obiectul unui troc in interiorul unei gasti numite coalitie de guvernare? Traian Basescu vorbeste despre tara pe care o conduce ca despre o mosie pe care o imparte cu cineva si refuza sa recunoasca ordinea constitutionala in Romania si orice principiu democratic", a afirmat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
Antonescu,
tara
/actualitate/antonescu-indeamna-la-masive-miscari-de-protest-romania-nu-e-mosia-pe-care-o-imparte-basescu-8378710
8378710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.