Antonescu: Dacă Mircea Diaconu va obţine un mandat, îl aşteptăm în grupul liberal din PE

Postat la 12 aprilie 2014 28 afişări

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că liberalii îl aşteaptă pe Mircea Diaconu să se înscrie în grupul ALDE din Parlamentul European dacă va obţine un mandat de europarlamentar în urma alegerilor din 25 mai, întrucât nu va putea face nimic dacă va activa ca independent.

Antonescu: Dacă Mircea Diaconu va obţine un mandat, îl aşteptăm în grupul liberal din PE

 Crin Antonescu a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, că nu crede că Mircea Diaconu va lua atât de multe voturi încât "să se simtă la lista de candidaţi a PNL", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Decizia luată în cazul Mircea Diaconu a fost corectă, pentru că în acel moment sentinţa şi punctul de vedere al preşedintelui ICCJ au fost cele date şi către BEC şi de aceea şi BEC, pe aceeaşi bază, a invalidat. Noi am luat corect decizia, chiar dacă cu părere de rău. Dacă Mircea Diaconu va candida, şi va candida în urma deciziilor, e un lucru foarte bun, nu sunt deloc alarmat şi deplâng pe cei care ţes speranţe false. Unii cred că o să ne ia nouă voturi, poate o să ne ia nişte voturi, dar chiar aşa încât să se simtă pe lista noastră, eu nu cred. Dacă Diaconu va reuşi ca independent şi va obţine un mandat, ceea ce îi doresc, noi îl aşteptăm în grupul liberal ALDE, pentru că în PE, ca independent, nu prea ai ce să faci", a spus Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-daca-mircea-diaconu-va-obtine-un-mandat-il-asteptam-in-grupul-liberal-din-pe-12454607
12454607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.