Anna Grzelonska este noul CEO al NN Asigurări de Viaţă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 31 mai 2017 153 afişări

Anna Grzelonska, în prezent chief operating officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numită în funcţia de CEO al NN Asigurări de Viaţă. Mandatul acesteia va începe din data de 1 iulie 2017, fiind supus aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară. Anna Grzelonska îl înlocuieşte pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia începând din 1 aprilie 2017.

Anna Grzelonska este noul CEO al NN Asigurări de Viaţă

Anna Grzelonska face parte din echipa NN din 2008, ocupând poziţia de Marketing Services and Communications director şi având responsabilităţi în aria comercială a organizaţiei până în 2014, când a fost numită chief operating officer (director de operaţiuni) al Nationale Nederalanden din Polonia. În această poziţie, Anna Grzelonska a avut un rol cheie în strategia orientată pe crearea de experienţe relevante pentru clienţi şi în repoziţionarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piaţa asigurărilor de viaţă din Polonia.

De-a lungul anilor, a acumulat cunoştinţe privind piaţa asigurărilor din Europa Centrală şi de Est, fiind un promotor al schimbării în organizaţie şi având realizări recunoscute în stabilirea şi implementarea cu succes, alături de echipa sa, a strategiei companiei.

Ca director general al NN Asigurări de Viaţă, va conduce echipa locală, concentrându-se pe continuarea dezvoltării companiei şi întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piaţa din România.

De 20 de ani, de când NN e prezentă pe piaţa din România, organizaţia contribuie la dezvoltarea pieţei locale de profil oferind celor 2,2 milioane de clienţi soluţii financiare: asigurări de viaţă şi sănătate şi pensii obligatorii şi facultative.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari de viata,
ceo,
NN,
Anna Grzelonska

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.