ANI cere cercetarea Ecaterinei Andronescu pentru conflict de interese

Postat la 02 iunie 2011 10 afişări

Inspectorii ANI au sesizat Parchetul instantei supreme in cazul Ecaterinei Andronescu pentru conflict de interese, deoarece in timpul mandatului de ministru a fost si manager in cadrul unui proiect POSDRU, functie in baza careia a incasat suma de aproape 40.000 de lei.

Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu in 11 martie 2011, cu privire la nerespectarea de catre Ecaterina Andronescu, rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti, a regimului juridic al conflictului de interese.

Potrivit ANI, din 2004, Andronescu exercita functia de rector si ordonator de credite al Universitatii Politehnica. In perioada 2000 - 2003 si, respectiv, 2008 - 2009, mandatul de rector si ordonator de credite al Universitatii din Bucuresti a fost intrerupt pentru indeplinirea demnitatii publice de ministru al Educatiei si Cercetarii, respectiv, al Educatiei, Cercetarii si Inovarii. In prezent, Ecaterina Andronescu se afla in exercitarea celui de-al patrulea mandat consecutiv de parlamentar (1996 - 2008 - deputat si 2008 - prezent - senator).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANI,
Ecaterinei Andronescu,
conflict
/actualitate/ani-cere-cercetarea-ecaterinei-andronescu-pentru-conflict-de-interese-8307573
8307573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.