Angajat DSP Suceava, amendat pentru că nu a purtat mască într-un dispensar. Ar fi fost beat

Autor: Petre Mazilu Postat la 31 august 2020 86 afişări

Un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a fost amendat cu 2.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecţie într-un dispensar în timp ce făcea o anchetă epidemiologică într-un caz de Covid 19. Poliţiştii care au dat amenda susţin că medicul aflat în inspecţie părea

Angajat DSP Suceava, amendat pentru că nu a purtat mască într-un dispensar. Ar fi fost beat

Incidentul s-a produs în timpul unei anchete epidemiologice. Poliţiştii au amendat doar unul dintre cei doi membri ai echipei de control.

Agenţii au răspuns unui apel la 112 care anunţa că bărbatul a intrat într-un dispensar fără a avea mască de protecţie.

„Cei doi s-au deplasat într-o comună din judeţul Suceava ca să facă o anchetă epidemiologică. Acolo o persoană a decedat din cauza Covid 19. Ulterior s-a primit o sesizare la 112 pentru că unul dintre angajaţii DSP nu purta mască de protecţie în incinta dispensarului. Celălalt era afară, în maşină. Există suspiciunea că medicul care a intrat în dispensar era sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Cei doi membri ai echipei de control sunt cercetaţi disciplinar de superiori.

Măsura a fost anunţată de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică după ce cazul a apărut în informarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsp,
poliţie,
mască

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.