Andrei Pitiş, fondatorul Vector Watch: ”Alte ceasuri sub brandul Vector Watch nu vor mai fi produse”

Autor: Ioana Matei, Florin Casota Postat la 10 ianuarie 2017 573 afişări

Andrei Pitiş, fondatorul Vector Watch: ”Alte ceasuri sub brandul Vector Watch nu vor mai fi produse”

”Tehnologia dezvoltată de Vector Watch pentru dispozitivele portabile, cât şi echipa Vector Watch vor fi integrate în familia Fitbit. Alte dispozitive hardware sub brandul Vector Watch nu vor mai fi produse”, explică Andrei Pitiş planurile legate de Vector Watch după achiziţia companiei de către gigantul american Fitbit.  

 

Andrei Pitiş a mai dezvăluit că, după integrarea companiei în Fitbit, planurile americanilor presupun dezvoltarea unui centru de dezvoltare de top al Fitbit la Bucureşti. Acesta va include atât echipe de product management, cât şi de design, dezvoltare software şi cercetare. ”Nu discutăm despre un număr specific de angajaţi, majoritatea echipei Vector Watch fiind aşteptată să se alăture Fitbit”, explică Pitiş. El spune că se va alătura companiei americane în poziţia de VP Engineering şi va coordona centrul Fitbit de la Bucureşti.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.