ANALIZĂ: Primele ţări care vor ieşi din pandemie. Unde se situează România

Postat la 03 noiembrie 2021 851 afişări

ANALIZĂ: Primele ţări care vor ieşi din pandemie. Unde se situează România

Oamenii de ştiinţă întrevăd începutul sfârşitului pandemiei COVID-19, se arată într-o analiză Reuters publicată miercuri.

În acest sens, unele ţări vor ieşi mai devreme decât altele, iar coronavirusul va fi o boală mai degrabă endemică.

România este şi ea menţionată în această analiză.

Pe măsură ce valul devastator al variantei Delta se atenuează în multe regiuni ale lumii, oamenii de ştiinţă cartografiază când şi unde va avea loc tranziţia COVID-19 la o boală endemică în 2022 şi dincolo de această dată, potrivit interviurilor realizate de Reuters cu mai mulţi experţi importanţi în domeniu.

Aceştia se aşteaptă ca primele ţări care vor ieşi din pandemie să fi avut o combinaţie de rate ridicate de vaccinare şi imunitate naturală în rândul persoanelor care au fost infectate cu coronavirusul, cum ar fi Statele Unite, Marea Britanie, Portugalia şi India. Dar ei avertizează că SARS-CoV-2 rămâne un virus imprevizibil, care suferă mutaţii pe măsură ce se răspândeşte printre populaţiile nevaccinate.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analiza,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.