ANAF scoate la vânzare maşini de lux la preţuri pentru toate buzunarele

Postat la 21 noiembrie 2016 22062 afişări

ANAF scoate la vânzare maşini de lux la preţuri pentru toate buzunarele

Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat cu ocazia de Black Friday, pe o pagină de Facebook special creată pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate, că pe data de 27-28 noiembrie va avea loc o licitaţie de maşini (multe de lux) aflate în garajul din Galaţi al instituţiei, scrie conform unei publicatii de stiri din Romania.

Cele mai multe dintre limuzine, aparţinând unor mărci renumite pe piaţa de lux (cu ar fi Porsche, Ford Mustang, BMW sau Mercedes), au fost confiscate de la contrabandişti, dar şi de la mari evazionişti, iar statul încearcă acum să facă ceva bani din vânzarea acestora.

Mai multe despre licitaţie puteţi afla de pe grupul de Facebook al  ANAF-ului. Aici veţi găsi oferte pentru toate buzunarele, căci pe lângă maşinile de fiţe din listă se găsesc şi maşini obişnuite, la preţui cel puţin rezonabile.

Cititi continuarea pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.