ANAF avertizează: Val de e-mailuri false în numele instituţiei. Nu deschideţi e-mailurile provenite de la info@anaf.ro

Autor: Mediafax Postat la 19 octombrie 2021 16421 afişări

ANAF avertizează: Val de e-mailuri false în numele instituţiei. Nu deschideţi e-mailurile provenite de la info@anaf.ro

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă că un val de mesaje false este transmis prin email în numele instituţiei, de pe o adresă ce nu aparţine ANAF. 

„Emailuri false în numele ANAF! Nu deschideţi emailurile provenite de la info@anaf.ro!”, transmite Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

ANAF informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală).

ANAF precizează că nu are deschisă adresa respectivă de email.

„Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele şi nici ataşamentele acestora”, este sfatul celor de la ANAF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
emailuri false,
falsificare,
nume,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.