ANAF atrage atenţia asupra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituţiei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 16 noiembrie 2022 37 afişări

ANAF atrage atenţia asupra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituţiei

ANAF a atras miercuri atenţia asupra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt informaţi despre „discrepanţe în evidenţa fiscală”.

Potrivit unui comunicat al ANAF, mesajului îi este anexat un document, „evidenţa fiscală”. Specialiştii ANAF sfătuiesc contribuabilii să nu deschidă acest document.

„Reiterăm următoarele: nu deschideţi aceste emailuri şi nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut. Nu transmiteţi bani către conturile menţionate!”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center-ul ANAF 0314039160.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaje,
false,
anaf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.