Ana-Maria Pochi, account manager / Mastercard România: „Mă bucur mult să văd femei puternice în prima linie de leadership, adevărate surse de inspiraţie pentru fiecare dintre noi"

Postat la 10 septembrie 2020 178 afişări

„Până în 2030 îmi doresc să profit de toate oportunităţile care se ivesc, să maximizez toate circumstanţele în care mă voi afla şi să mă bucur de frumuseţea necunoscutului."

Ana-Maria Pochi, account manager  / Mastercard România: „Mă bucur mult să văd femei puternice în prima linie de leadership, adevărate surse de inspiraţie pentru fiecare dintre noi"

ROL OCUPAT ÎN COMPANIE: Rolul pe care îl ocup este cel de account manager, cu responsabilităţi legate de dezvoltarea şi consolidarea relaţiei cu partenerii noştri, atât cei tradiţionali, din industria financiar-bancară, cât şi cu cei nonbancari, precum fintech-urile sau comercianţii, iar obiectivele mele se subscriu direcţiilor strategice ale Mastercard, precum îmbunătăţirea experienţei de plată, prin dezvoltarea şi lansarea tehnologiilor inovatoare care asigură consumatorului siguranţă, simplitate şi confort, precum şi încurajarea plăţilor electronice şi creşterea incluziunii financiare în România.

CELE MAI IMPORTANTE ROLURI PROFESIONALE AVUTE PÂNĂ LA ACEASTĂ FUNCŢIE: Înainte de a mă alătura echipei Mastercard, am avut diverse roluri în cadrul unor instituţii financiar-bancare de pe plan local. Este greu să mă gândesc doar la unul singur ca fiind cel mai important. Fiecare dintre aceste experienţe a reprezentat momente-cheie care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta profesional şi de a lucra în diferite ecosisteme, contribuind la definirea unui set de abilităţi şi cunoştinţe care au conturat parcursul meu până în prezent.

ROLUL PROPUS PENTRU ANUL 2030: În doar câteva luni, pandemia de COVID-19 a acaparat întreaga lume, schimbând modul în care trăim, lucrăm, comunicăm şi totodată demonstrându-ne că uneori, indiferent de cât de mult ne planificăm vieţile, poate apărea acel element-surpriză capabil să schimbe paradigma. Planificarea pe termen lung este importantă, însă flexibilitatea şi adaptabilitatea indiferent de context sunt două trăsături vitale atât în general, cât şi într-un domeniu caracterizat de o volatilitate extrem de ridicată. Aşadar, până în 2030 îmi doresc să profit de toate oportunităţile care se ivesc, să maximizez toate circumstanţele în care mă voi afla şi să mă bucur de frumuseţea necunoscutului.

CEO/ANTREPRENOR ADMIRAT: Îmi este greu să mă limitez la un singur personaj, dat fiind că de-a lungul timpului am avut oportunitatea să interacţionez cu persoane extrem de interesante în zona în care activez. Mă bucur mult să văd femei puternice în prima linie de leadership, adevărate surse de inspiraţie pentru fiecare dintre noi, care conduc şi definesc industria în care activez într-un ritm dinamic şi care ne demonstrează că vitalitatea, creativitatea şi succesul nu pot fi limitate prin gen.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.