Amsterdam anulează festivităţile de Revelion organizate de primărie

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 noiembrie 2021 38 afişări

Amsterdam anulează festivităţile de Revelion organizate de primărie

Amsterdam anulează festivităţile de Revelion organizate de primărie, din cauza creşterii numărului de infecţii cu coronavirus şi a numărului de internări în spitale.

În acest an nu vor avea loc festivităţi de Revelion organizate de municipalitatea din Amsterdam, conform site-ului oraşului.

Primarul Femke Halsema a decis să anuleze atât festivitatea principală din piaţa Museumplein, unde are loc de obicei numărătoarea inversă, dar şi focurile de artificii din cartiere.

Motivul este creşterea numărului de infecţii cu coronavirus şi a numărului de internări în spitale, care a determinat guvernul să impună un lockdown parţial începând cu sfârşitul săptămânii trecute.

Săptămâna trecută, având în vedere deteriorarea situaţiei legate de COVID-19, Guvernul a impus măsuri mai stricte în Olanda, menite să limiteze apariţia contactelor de la persoană la persoană.

Municipalitatea din Amsterdam speră că aceasta va fi ultima dată când vor fi anulate festivităţile de Revelion şi că din 2022 totul va reveni la normal.

Olanda se confruntă cu un boom de cazuri noi de coronavirus. A înregistrat 19.274 de noi infecţii în ultimele 24 de ore, depăşind cu mult recordul de joia trecută. Amsterdam este oraşul cu cele mai multe cazuri (925), urmat de Rotterdam (468), Haga (428), Tilburg (305) şi Utrecht (304).

De asemenea, a crescut şi numărul pacienţilor internaţi în spital din cauza Covid, cu 122, până la un total de 1.985, cel mai mare număr din 19 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amsterdam,
revelion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.