Americanii se vaită că nu au ce face cu banii. „Să fii miliardar este mult mai greu decât pare”

Postat la 24 iunie 2021 266 afişări

Americanii se vaită că nu au ce face cu banii. „Să fii miliardar este mult mai greu decât pare”

Americanii se vaită că nu au ce face cu banii, dar nu vorbim despre omul de rând. Această preocupare mai puţin obişnuită a ajuns subiect de dezbatere printre afaceriştii din Silicon Valley, acolo unde se nasc peste noapte nababi, iar graniţa dintre sărăcie şi bogăţie poate fi trecută printr-un …click. Vanity Fair publică poate cel mai interesant articol din ultimul număr când atinge chestiunea avuţiei unor Elon Musk şi Jeff Bezos.

Ce să faci cu atâta bănet, se întreabă miliardarii din Silicon Valley. Iar Nick Bilton, jurnalist apropiat de şefii Big Tech, povesteşte chiar o discuţie purtată cu un astfel de afacerist pentru care averea era prea mare, iar povara cheltuirii ei, de nesuportat. Cinic? Poate doar pentru România prezentului, dar iată că în lume sunt oameni care au şi astfel de preocupări.

„Este imposibil să cheltui un miliard de dolari”

„Să fii miliardar este mult mai greu decât pare”, cum sună asta! Nick Bilton scrie în Vanity Fair despre cum a cunoscut un membru important din Big Tech, care i-a povestit despre cea mai mare îngrijorare a miliardarilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.