Amendă record pentru patronul terasei care şi-a spart un pahar în cap în timpul controlului OPC

Postat la 13 iunie 2017 214 afişări

Patronul terasei din Satul de Vacanţă din Mamaia, a primit, luni, o sancţiune record, de 42.000 de lei, în urma incidentului când, în timpul unui control efectuat de comisarii de la Protecţia Consumatorului din Constanţa, acesta şi-a spart un pahar în cap.

Amendă record pentru patronul terasei care şi-a spart un pahar în cap în timpul controlului OPC

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au transmis luni că sancţiunea aplicată în urma verificărilor de săptămână trecută la terasa „La Steaguri” se ridică la 42.000 de lei, din care 30.000 de lei pentru acţiunea patronului de împiedicare a controlului. Restul de 12.000 de lei reprezintă o amendă aplicată pentru deficienţele constatate, iar din această sumă poate fi plătit un minim de 4.500 de lei în 48 de ore.

Totodată, proprietarul terasei a primit şi un avertisment pentru lipsa menţiunilor cu privire la alergeni.

De asemenea, comisarii de la Protecţia Consumatorului din Constanţa au mai propus conducerii regionalei şi suspendarea activităţii societăţii respective.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.