Alianţa Vestului se aliază cu Moldova. Doi primari de municipii din vest se alătură protestului pentru autostrăzi #şîeu

Postat la 15 martie 2019 71 afişări

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi cel al oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, au anunţat vineri că se alătură protestului pentru autostrăzi #şîeu. Robu spune că va fi în drum spre Bucureşti, dar la ora 15 va opri 15 minute pe drum şi va face live pe Facebook.

Alianţa Vestului se aliază cu Moldova. Doi primari de municipii din vest se alătură protestului pentru autostrăzi #şîeu

Primarul Timişoarei a anunţat, vineri, că se alătură campaniei “#şîeu”, astfel că la ora 15.00 se va opri din activitate timp de 15 minute. Nicolae Robu (PNL) a afirmat că în doi ani, dacă există voinţă, România s-ar putea pune la punct în privinţa autostrăzilor.

 

Nicolae Robu a declarat că va fi în drum spre Bucureşti cu maşina, iar la ora 15.00, timp de 15 minute, se va opri pe drum.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
protest,
alianta,
moldova,
primari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.