ALERTĂ METEO de ploi şi vânt puternic în aproape toată ţara

Postat la 07 februarie 2017 140 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ploi şi vânt puternic în aproape toată ţara, până joi la ora 06.00.

ALERTĂ METEO de ploi şi vânt puternic în aproape toată ţara

Meteorologii avertizează că se vor semnala precipitaţii în toate regiunile, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, Muntenia şi în zonele deluroase şi montane din restul teritoriului, pe arii restrânse 30...40 l/mp.

În cursul nopţii de luni spre marţi şi pe parcursul zilei de marţi, va ploua pe arii extinse, exceptând jumătatea de nord a Moldovei şi zona montană înaltă, unde vor predomina ninsorile.

Începând din cursul nopţii de marţi spre miercuri, în cea mai mare parte a Moldovei şi în zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.