Alertă alimentară. Un lot de piept şi oase de pui cu salmonella este retras de pe piaţă. Metro retrage o pizza

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 februarie 2022 57 afişări

Alertă alimentară. Un lot de piept şi oase de pui cu salmonella este retras de pe piaţă. Metro retrage o pizza

Un lot de piept şi oase de pui cu salmonella este retras de pe piaţă. Totodată, Metro retrage o pizza, deoarece există un risc scăzut de contaminare cu un „corp metalic”.

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă că SC Anerol Fresh Srl Oradea a început retragerea de la vânzare şi de la client a unui lot de piept pui file, care expira pe 10 februarie, şi a unui lot de oase de pui, cu aceeaşi dată a expirării, din cauza prezenţei de salmonella enteritidis.

„În cazul în care aţi cumpărat produsele respective între data de 05.02.2022 şi 10.02.2022, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele menţionate în tabelul de mai jos împreună cu bonul fiscal care face dovadă achiziţiei, urmând să primiţi contravaloarea acestuia”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Este vorba despre magazine din Oradea, Focşani, Galaţi şi Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, Dr. Oetker RO SRL a notificat Metro Cash & Carry România să înceapă retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului pizza Ristorante Prosciutto 330 grame, cu valabilitate până în septembrie 2022, deoarece există un risc scăzut de contaminare cu un „corp metalic”.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 05.03.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, transmite ANSVSA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pizza,
pui,
retragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.