Al treilea cel mai bogat român a "şters" un oraş întreg: "Şmecherul, nemernicul, parvenitul ăsta a distrus tot! Tot!" Dezvăluiri incredibile, în direct

Postat la 12 octombrie 2018 441 afişări

Ionel Ganea a comentat în termeni duri dispariţia din fotbalul românesc a clubului de fotbal Nitramonia Făgăraş, echipă susţinută financiare de-a lungul existenţei sale de către Combinatul Chimic Făgăraş, până în 1989, şi de SC Nitramonia SA până în 1999.

Al treilea cel mai bogat român a "şters" un oraş întreg: "Şmecherul, nemernicul, parvenitul ăsta a distrus tot! Tot!" Dezvăluiri incredibile, în direct

Lipsa susţinerii financiare a făcut ca echipa să retrogradeze în liga a-IV-a, 1999/2000, iar de atunci să nu mai promoveze decât în anul 2008, când şi-a schimbat denumirea în Inter Ena. Ultima apariţie a echipei a fost în 2009, atunci când avea dreptul să se înscrie în campionat, dar nu a făcut-o.

În septembrie 2014, patronul clubului Astra Giurgiu şi omul care deţine grupul InterAgro, Ioan Niculae, anunţa că cele două combinate chimice din judeţul Braşov (n.r. - din Făgăraş şi Victoria), nu vor fi redeschise prea curând, din cuaza preţul gazelor naturale, conform energyreport.ro

Prin intermediul Viromet care a achiziţionat activele societăţilor de pe platforma Nitramonia Făgăraş, grupul InterAgro a luat parte la formarea Nitroporos. Combinatul a luat naştere în anul 2008, având ca obiect principal de activitate fabricarea produselor azotoase şi a explozivilor şi este amplasat în cadrul vechiului Combinat Chimic Făgăraş, notează sursa citată.

Iar Ionel Ganea, fostul fotbalist care s-a născut în Făgăraş, şi-a vărsat nervii pe miliardarul român Ioan Niculae: “Nu mai există (n. red. - Nitramonia Făgăraş), pentru că domnul Niculae (n.r. - Ioan Niculae, patronul Astrei) a venit şi a făcut... Şmecherul, nemernicul ăla a făcut marcă înregistrată cu Nitramonia şi, dacă faci echipa de fotbal, nu mai poţi să foloseşti numele ăsta. A venit Niculae şi a băgat şi combinatul ăsta în datorii, nu mai poţi să faci nimic aici.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.