Ai cumpăra o maşină de 2.500 de euro? Renault vrea să lanseze o maşină de trei ori mai ieftină decât Logan

Postat la 23 noiembrie 2011 8 afişări

Gerard Detourbet, şeful proiectului Entry de la Renault, responsabil de dezvoltarea modelelor Logan, Sandero şi Duster, va conduce de la începutul anului viitor o echipă Renault-Nissan care va încerca să creeze un automobil "ultra-economic", ţintind un preţ de vânzare de 2.500 de euro.

După ce a câştigat pariul autoturismului low-cost, Renault vrea să intre pe piaţa maşinilor ultra-economice, de două, trei ori mai ieftine decât Loganul, scrie cotidianul La Tribune, citând surse apropiate companiei franceze.

Alianţa Renault-Nissan vrea să dezvolte astfel un automobil mic, super-simplificat, fără legătură însă cu proiectul încercat anterior împreună cu constructorul indian Bajaj, care se pare că a eşuat, continuă La Tribune. O serie de idei apărute în timpul lucrărilor la proiectul respectiv vor fi însă folosite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ai-cumpara-o-masina-de-2-500-de-euro-renault-vrea-sa-lanseze-o-masina-de-trei-ori-mai-ieftina-decat-logan-9000381
9000381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.