Aglomeraţie pe Valea Prahovei: circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane

Autor: Laura Buciu Postat la 07 noiembrie 2021 23 afişări

Aglomeraţie pe Valea Prahovei: circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane, duminică, pe sensul spre munte, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, cât şi pe sensul de coborâre din staţiuni, între Predeal şi Buşteni.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică la amiază, pe DN 1 Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, judeţul Prahova, dar şi pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să acorde atenţie efectuării manevrelor de la volan, să păstreze distanţa de siguranţă între maşini şi să se asigure la schimbarea direcţiei de deplasare, dând dovadă de calm şi respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta alternativă de pe DN 1A: Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aglomeraţie,
valea prahovei,
coloană

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.