Aflux de stele

Postat la 12 aprilie 2006 9 afişări

Doua de patru stele si unul de trei stele - asa arata ultimele proiecte de hoteluri pentru Capitala. Primele doua urmeaza sa fie inaugurate de doi francizati ai lantului hotelier Golden Tulip, cu sediul in Olanda.

Doua de patru stele si unul de trei stele - asa arata ultimele proiecte de hoteluri pentru Capitala. Primele doua urmeaza sa fie inaugurate de doi francizati ai lantului hotelier Golden Tulip, cu sediul in Olanda. Este vorba despre un grup de investitori din Israel, care va finaliza in ianuarie constructia unui hotel de patru stele, respectiv de firma Vis 7 Import-Export, care va deschide un hotel de trei stele in toamna anului viitor. Cele doua investitii sunt estimate la peste zece milioane de dolari, respectiv cinci milioane de euro. In plus, reprezentantii Golden Tulip negociaza cu alte doua hoteluri din Romania o eventuala afiliere in cursul anului viitor. Celalalt proiect apartine firmei De Silva Intermed, distribuitor de produse alimentare, care intentioneaza sa deschida tot in 2005 un hotel de patru stele, in apropiere de Cartierul Francez. Capitala are la ora actuala 13 hoteluri clasificate la patru stele

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/aflux-de-stele-2510951
2510951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.