AFI Europe inaugurează un nou proiect imobiliar în centrul României, în urma unei investiţii de 148 mil. euro

Autor: Andra Stroe Postat la 21 octombrie 2020 216 afişări

AFI Europe inaugurează un nou proiect imobiliar în centrul României, în urma unei investiţii de 148 mil. euro

AFI Europe Romania inaugurează AFI Braşov, un proiect mixt dezvoltat în centrul României, la Braşov.

Proiectul îmbină un centru comercial modern, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp şi birouri de tip clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

Amplasat aproape de centrul istoric al oraşului, AFI Braşov pune la dispoziţia vizitatorilor peste 100 de branduri internaţionale de fashion & beauty, precum şi branduri locale, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii şi un hypermarket extins pe o suprafată bruta de 6.500 mp.

Complexul dispune şi de o terasă verde de 3.500 mp, cu privelişte  către Muntele Tâmpa.

„Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales in aceasta perioada provocarea a fost si mai mare. […] AFI Braşov este cel mai mare proiectul al nostru inaugurat anul acesta în urma unei investiţii de 148 de milioane de euro”, a spus Doron Klein, CEO AFI Europe Romania, într-un comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afi,
inaugurare,
proiect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.