Vin banii de la FMI

Postat la 20 februarie 2010 11 afişări

Consiliul Director al FMI a aprobat raportul de evaluare a acordului stand-by cu Romania si eliberarea transelor trei si patru, in valoare de aproximativ 2,3 miliarde euro, suma care va fi virata pana marti, informeaza Mediafax.

Board-ul FMI a votat in unanimitate raportul de evaluare si a acceptat acordarea unei derogari in ceea ce priveste nivelul arieratelor statului, criteriu care nu a fost indeplinit la finele anului trecut.

"In discutii s-a pus accentul, in partea de fiscalitatea, pe respectarea tintelor de cheltuieli, dar si pe necesitatea adoptarii unor masuri in ceea ce priveste colectarea, care trebuie imbunatatita. De asemenea, s-a insistat pe adoptarea in termenele stabilite si cu toate prevederile necesare a legii responsabilitatii fiscale si a legii pensiilor", a declarat reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
transa,
imprumut,
acord,
virare
/actualitate/afaceri/vin-banii-de-la-fmi-5571592
5571592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.