Unde se mai pot angaja studentii pe timp de criza

Postat la 07 martie 2010 16 afişări

In anii trecuti aproape ca nu mai era student care sa nu aiba un job in timpul facultatii. Fie ca era part-time, fie full-time, cu intelegere din partea profesorilor sau a sefului, oportunitatile de angajare pentru studenti erau variate. De cele mai multe ori acestia reuseau sa intre in multinationale, pregatindu-si cariera profesionala ulterioara. In prezent insa, patronii sunt mai pretentiosi, vor angajati cu experienta si nu mai investesc in traininguri pentru studenti.

"In ultimul an a scazut numarul firmelor care veneau cu oferte de angajare pentru studenti. Marile companii nu mai investesc in programe de training pentru studenti, prefera sa angajeze oameni experimentati deja", a explicat, pentru incont.ro, Ionut Poenaru, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR).

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajari,
studenti

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/unde-se-mai-pot-angaja-studentii-pe-timp-de-criza-5722600
5722600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.