Povestea unei tinere din Slatina care a transformat în afacere cea mai arzătoare problemă a planetei. Afacerea ei face acum peste 100 de milioane de lei

Postat la 24 mai 2023 30815 afişări

Povestea unei tinere din Slatina care a transformat în afacere cea mai arzătoare problemă a planetei. Afacerea ei face acum peste 100 de milioane de lei

100 Cele mai puternice femei din business: DIANA CÎTU, CEO, RecicladăOR

Cifra de afaceri (2022):+  126 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 40

Şi-a petrecut copilăria la Slatina, unde a făcut şi studiile preuniversitare. Ajunsă la Bucureşti, pentru a urma cursurile ASE-ului, a început să şi muncească; de la vârsta de 18 ani a înţeles ce înseamnă răspunderea pentru acţiunile proprii şi a simţit pe propria piele „grija zilei de mâine”. Profesorii de la ASE i-au sporit interesul pentru business şi motivaţia de a dezvolta ceva pe cont propriu. Protejarea mediului înconjurător, politicile de sustenabilitate şi economie circulară au devenit preocuparea sa principală.

A înfiinţat prima companie în acest domeniu în urmă cu opt ani, pornind cu trei angajaţi; acum, echipa depăşeşte 40 de oameni. În plan personal, se declară o femeie împlinită, fiind mamă şi soţie. „Credinţa în Dumnezeu şi munca susţinută au fost esenţiale pentru ceea ce sunt astăzi şi sunt hotărâtă să păstrez aceste valori în viitor.”

„Am simţit dintotdeauna dorinţa de a clădi, de a pune cărămizi una peste alta. Când te apuci de sport după o lungă perioadă de pauză (şi motivată, în cazul meu, de naşterea celor doi băieţi ai mei), deşi la început îţi este greu să intri într-un ritm, observi apoi că îţi doreşti din ce în ce mai mult, că vrei mereu să depăşeşti ştacheta zilei precedente. La fel şi în parcursul profesional. Orice ştachetă la care am ajuns m-a făcut să îmi doresc să ajung la următoarea. Am această ambiţie şi, recunosc, îmi place provocarea de a evolua.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.