Operatorii mobili vor aplica clientilor, din 1 iulie, un plafon limita pentru roaming

Postat la 23 iunie 2010 10 afişări

Operatorii de telefonie mobila vor aplica, de la 1 iulie, un plafon limita clientilor care nu au optat pentru unul dintre planurile propuse de companii pentru utilizarea serviciilor de comunicatii de date in roaming, a anuntat Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

"Plafonul aplicat de operatori va fi financiar sau exprimat in volum, cu o valoare de cel mult 50 de euro/luna fara TVA. Utilizatorii pot solicita operatorilor schimbarea plafonului financiar implicit sau, dupa caz, eliminarea acestuia", se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
operatorii,
clienti

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/operatorii-mobili-vor-aplica-clientilor-din-1-iulie-un-plafon-limita-pentru-roaming-6440676
6440676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.