Noile media digitale previn represiunile la care sunt supusi jurnalistii

Postat la 16 februarie 2010 10 afişări

Cresterea numarului de jurnalisti si freelanceri in mediul online a facut presa vulnerabila la acte de represiune, dar, in acelasi timp, noile media digitale au contribuit la cresterea nivelului de informare cu privire la astfel de atacuri, potrivit unui raport al CPJ.

Potrivit raportului anual al Comitetului de Protectie a Jurnalistilor (CPJ) din New York, facut public in cadrul unei conferinte de la Tokyo, reporterii locali si jurnalistii care lucreaza in regim de freelanceri sunt mai expusi riscurilor de actiuni represive din partea regimurilor dictatoriale, a guvernelor represive si a gruparilor militare, pentru ca nu sunt sustinuti de organizatii media.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
jurnalism,
online,
presa
/actualitate/afaceri/noile-media-digitale-previn-represiunile-la-care-sunt-supusi-jurnalistii-5532735
5532735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.