Negritoiu: Bugetarii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa ia un credit

Postat la 23 februarie 2010 6 afişări

Directorul general al ING Bank, Misu Negritoiu, recomanda prudenta in contractarea de imprumuturi, in special bugetarilor, sugerandu-le "sa se gandeasca de doua ori inainte", avand in vedere eventualele disponibilizari programate pentru acest an

"Chiar daca vor fi disponibilizari, vor exista si compensatii. Totusi, bugetarii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa ia un credit", a spus Negritoiu, dupa un seminar de cultura bancara organizat de Banca Nationala a Romaniei, intrebat daca banca va trata cu mai multa prudenta angajatii din sectorul public avand in vedere planurile de disponibilizari vehiculate.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
ING Bank,
Misu Negritoiu,
bugetari,
/actualitate/afaceri/negritoiu-bugetarii-ar-trebui-sa-se-gandeasca-de-doua-ori-inainte-sa-ia-un-credit-5600868
5600868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.