Magazinul Eva, cumparat de greci

Postat la 29 noiembrie 2007 2 afişări

Fondul elen de investitii Bluehouse Capital a cumparat magazinul Eva, amplasat pe bulevardul Magheru din Bucuresti, cu o suprafata construita de 1.773 metri patrati, potrivit datelor disponibile pe pagina de Internet a investitorului.

Potrivit analistilor de pe piata imobiliara, pretul de achizitie a spatiilor comerciale pe bulevardul Magheru este in jur de 3.000 de euro, astfel ca valoarea tranzactiei ar putea depasi cinci milioane de euro.

Magazinul are o suprafata inchiriabila de 1.684 metri patrati si urmeaza sa fie modernizat.

Bulevardul Magheru este una dintre cele mai scumpe artere din lume, potrivit unui studiu prezentat in urma cu doua saptamani de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, cu o chirie anuala, la nivelul lunii iunie, de 1.380 de euro/mp.

Bluehouse Capital a fost infiintata in anul 2004 de trei oameni de afaceri greci si vizeaza investitii imobiliare pe pietele din sud-estul Europei, avand in administrare fondurile de investitii Bluehouse Accession Property Fund.

In Romania, unul din fonduri a achizitionat la sfarsitul anului 2005 o serie de imobile de birouri, in Bucuresti, Craiova, Brasov si Bacau, inchiriate de operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania. Valoarea tranzactiei a fost de circa 20 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/magazinul-eva-cumparat-de-greci-1067747
1067747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.