Imola Zoltan: Când totul se schimbă în jur, avem nevoie de ancore, iar acestea sunt valorile de bază: încrederea, respectul, solidaritatea

Autor: Andra Stroe Postat la 30 iunie 2021 94 afişări

Imola Zoltan: Când totul se schimbă în jur, avem nevoie de ancore, iar acestea sunt valorile de bază: încrederea, respectul, solidaritatea

Managing PartnerMcCann PR (McCann ProfesSional Communication)


Cifră de afaceri (2020): 34 mil. lei Număr de angajaţi: 79


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Când totul se schimbă în jur, avem nevoie de ancore, iar acestea sunt valorile de bază: încrederea, respectul, solidaritatea. 

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

E mai degrabă legată de adoptarea unui mindset potrivit: să privesc jumătatea plină, când nu pot schimba cu totul contextul.

—   Work from home sau de la birou?

Siguranţa e mai importantă decât orice dar, categoric, îmi lipsesc zilele la birou, alături de întreaga echipă. Avem instrumente care ne ajută să fim performanţi în continuare, echipa noastră s-a adaptat şi s-a mobilizat extraordinar, dar nimic nu poate înlocui spiritul unei zile în agenţie, cu miros de cafea, zumzet permanent, inside jokes şi o energie aparte.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Ca multe businessuri din domeniul comunicării, am fost direct şi puternic impactaţi de această criză. Prioritar a fost să oferim echipei siguranţă, din toate punctele de vedere, într-o perioadă cu multe semne de întrebare pentru fiecare dintre noi. Dincolo de asta, am încercat să păstrăm energia bună din echipa noastră: ne-am bucurat împreună de reuşite sau de sărbători, ne-am creat propria platformă de veşti bune – newsletterul EBine! – şi ne-am deschis mai mult unii către ceilalţi. A fost un an care ne-a testat limitele; am învăţat multe despre şi de la colegii mei şi sunt mândră de fiecare dintre ei.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Chiar dacă „acasă” a devenit, între timp, şi birou, rămâne locul în care îmi aduc aminte să mă bucur de lucrurile mici, aşa cum fac copiii mei. A devenit cu atât mai important şi mai necesar acest efort de a separa munca de momentele cu familia, de a te deconecta de la device-uri şi a te conecta cu oamenii apropiaţi.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

A fost o perioadă cu multe revelaţii, aşa că mi-ar fi greu să aleg o singură sursă de inspiraţie: de la cei apropiaţi, care m-au ajutat să-mi păstrez echilibrul, la oameni care şi-au dedicat timpul şi resursele pentru a-i ajuta pe ceilalţi, la antreprenori care au găsit soluţii inspirate şi puterea să meargă înainte. M-a impresionat mobilizarea colegilor din agenţie, în timpul stării de urgenţă, pentru a face rost de medicamente care lipseau din farmacii. Şi toate gesturile de bine, mai mari sau mai mici, care ne-au alimentat tuturor, speranţa şi încrederea în cei de lângă noi.

—   Putere vs. feminitate:

Ambele sunt perfect compatibile într-un profil de lider, alături de mindsetul potrivit, pregătire şi un set de trăsături profesionale şi de caracter absolut necesare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.