Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman: Am vrea ca firma să rămână în familie, Germania este plină de firme de familie, de ce să nu se întâmple asta şi la noi?

Postat la 21 decembrie 2020 1059 afişări

Carte de vizită:

1. Dragoş Pavăl a pornit de la zero, în primii ani de după Revoluţie, afacerea din retailul de bricolaj Dedeman, care a ajuns cea mai mare companie antreprenorială din România.

2. Reţeaua Dedeman numără astăzi 54 de magazine, are afaceri de peste 1,5 miliarde de euro anual şi peste 10.000 de salariaţi.

3. Dragoş Pavăl a fost primul din cei doi fraţi care a intrat în afaceri, în anul 1992, când a deschis un magazin de 16 metri pătraţi într-un spaţiu închiriat într-un cartier din Bacău. 

4. În business este implicată întreaga familie Pavăl. Primul D din Dedeman vine de la Dragoş, al doilea D de la Denise, soţia lui, M de la mama soţiei şi A de la Adrian.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.