Cum pot pleca pensionarii romani in vacante ieftine in Spania si Cipru

Postat la 08 aprilie 2010 20 afişări

Cipriotii pregatesc lansarea unei oferte turistice dedicate pensionarilor din toata Europa, dupa modelul ofertei subventionate de guvernul spaniol.

Dupa modelul lansat in toamna anului trecut de guvernul spaniol, cipriotii pregatesc si ei o oferta turistica speciala in extrasezon pentru toti pensionarii europeni de peste 55 de ani, la preturi subventionate de stat. Programul nu a fost inca lansat oficial, insa agentiile de turism din Romania care au vandut sejururi in Spania si-au informat deja clientii fideli despre aceste pachete turistice. Astfel, un sejur de sapte nopti in Cipru, in orasele Ayia Napa, Paphos, Larnaca, Nicosia si Limassol, intr-un hotel de patru stele, cu demipensiune, va costa intre 365 si 395 de euro, suma care include si transportul cu avionul, inclusiv taxele aferente.

Cel mai probabil, startul programului se va da tot in toamna, cum s-a intamplat in cazul initiativei guvernului spaniol, in 2009, astfel ca inscrierile vor fi posibile abia in septembrie, spun reprezentantii agentiilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
reduceri,
pensionari,
Cipru,
Spania,
oferte
/actualitate/afaceri/cum-pot-pleca-pensionarii-romani-in-vacante-ieftine-in-spania-si-cipru-5836051
5836051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.