CSSPP a aprobat autorizarea definitive a preluarii BCR Prudent de catre BCR Pensii

Postat la 23 decembrie 2009 12 afişări

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea definitiva a preluarii administrarii Fondului de Pensii Facultative BCR-Prudent de catre BCR Pensii, Societate de Administrare, de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Participantii acestui fond de pensii facultative au avut posibilitatea de a se transfera fara penalitati, la orice alt fond de pensii facultative, in cazul in care nu au fost de acord cu preluarea administrarii fondului. Aceasta optiune a fost valabila in perioada de 30 de zile calendaristice de la data informarii cu privire la derularea acestei operatiuni.

In etapa ulterioara autorizarii definitive a preluarii administrarii Fondului de Pensii Facultative BCR-Prudent CSSPP va emite decizii referitoare la retragerea autorizatiei prospectului schemei de pensii facultative al Fondului de Pensii Facultative BCR-Prudent, dar si la radierea BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group din Registrul CSSPP.

n prezent, pe piata pensiilor facultative sunt autorizate 14 fonduri de pensii facultative si 11 administratori supravegheati si controlati de catre CSSPP. La finalul lunii noiembrie, in sistemul pensiilor facultative erau inscrisi 183.819 de participanti, iar activele nete acumulate insumau 192 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/csspp-a-aprobat-autorizarea-definitive-a-preluarii-bcr-prudent-de-catre-bcr-pensii-5202164
5202164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.