Ciolacu: Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 mai 2022 34 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune, joi, că bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, „nu de vendete politice”.

Ciolacu: Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice

„Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti - parc auto corespunzător care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor, dar si condiţii mai bune de muncă, directorii lui Nicuşor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El cere autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei „create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă”.

„Răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni! Şi nici lipsa condiţiilor decente de transport aşteptate de locuitorii Capitalei”, conchide şeful PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
stb,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.