Cine este omul care conduce Vodafone România, o afacere cu venituri de 4,7 mld. lei

Postat la 18 ianuarie 2024 107 afişări

Cine este omul care conduce Vodafone România, o afacere cu venituri de 4,7 mld. lei

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 35. Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone România: Suntem aici şi vom continua să investim pe piaţă

„Suntem aici şi vom continua să investim pe piaţă“, a declarat într-un interviu pentru ZF Achilleas Kanaris, executivul de origine elenă care a preluat conducerea companiei în vara anului 2021, având un palmares impresionant în domeniul telecomunicaţiilor şi consultanţei.

Kanaris s-a alăturat Vodafone în 2009 şi a deţinut anterior funcţia de CEO al Vodafone Albania, unde a reuşit să transforme operaţiunile companiei, făcând trecerea către un business complet convergent. În România, Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală IT&C, cu afaceri de 4,7 mld. lei în 2022, începe să vadă rezultate ale planului de transformare lansat în urmă cu câţiva ani - veniturile sunt în creştere pe o piaţă care se află în scădere, iar compania are rezultate operaţionale care au ieşit din teritoriul negativ, astfel că grupul britanic va continua investiţiile.

„După mai bine de doi ani, evoluţiile sunt pozitive”, spune Kanaris, iar aceste progrese se reflectă în creşterea veniturilor şi în îmbunătăţirea rezultatelor operaţionale ale companiei. Achilleas Kanaris subliniază faptul că Vodafone va continua să investească în piaţa locală, consolidându-şi prezenţa şi contribuind la dezvoltarea sectorului IT&C în România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.