Cine este bihoreanul care conduce Auchan România. Are pe mână afaceri de miliarde de lei

Postat la 18 ianuarie 2024 13289 afişări

Cine este bihoreanul care conduce Auchan România. Are pe mână afaceri de miliarde de lei

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 39. Ionuţ Ardeleanu, Director General, Auchan Retail România: O particularitate a retailului este să treci prin toate segmentele domeniului

Absolvent al Universităţii de Ştiinţe Economice din Cluj, Facultatea de Economie şi Gestiune a Producţiei Agroalimentare, Ionuţ Ardeleanu s-a alăturat echipei Auchan România în urmă cu peste un deceniu şi jumătate, pe postul de manager de raion, apoi ca şef de piaţă, urmând o serie de alte roluri – director de magazin, director de ofertă, director regional – până la finele anului 2015, când a preluat funcţia actuală.

De altfel, după cum a spus chiar el, această evoluţie treptată a fost un lucru important în cariera sa, o particularitate a retailului fiind, potrivit lui, să treci prin toate segmentele domeniului. Sub mandatul său, compania a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de aproape 7 miliarde de lei, potrivit datelor publice disponibile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.