Caroli Foods are un nou vicepresedinte

Postat la 25 ianuarie 2008 1 afişăre

Producatorul de mezeluri Caroli Foods l-a numit pe Andrew Taylor vicepresedinte comercial al companiei, aria de responsabilitati acoperind domeniile de vanzari si marketing.

Anterior acestei pozitii, Taylor a fost in ultimii opt ani director de vanzari la JTI Romania, companie din domemeniu tutunului. Departamentul comercial a intrat in responsabilitatea lui Khaled el Solh care este acum de vicepresedinte al departamentului de Business Developement si se va concentra pe noi oportunitati de afaceri, cercetare si dezvoltare.

Schimbarile din managementul companieio vor viza si departamentul de marketing. "Ne aflam in plin proces de recrutare a unui director de marketing", spune Haluk Akdemir, CEO Caroli Foods.

Investitiile realizate de grup, ce are in portofoliu marcile Maestro, Caroli, Gourmet si Primo, au ajuns in ultimii doi ani la 12 milioane de euro. Pe piata carnii si a preparatelor din carne sunt prezente companii ca Agricola Bacau, Cris Tim si Salonta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Caroli,
Andrew Taylor
/actualitate/afaceri/caroli-foods-are-un-nou-vicepresedinte-2349506
2349506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.