Carabulea isi face fabrica de lapte

Postat la 11 iulie 2008 90 afişări

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea va inaugura in octombrie o fabrica de procesare a laptelui in localitatea Sevis (jud. Sibiu) in urma unei investitii de 11, 7 milioane de lei (3,2 milioane de euro).

Unitatea va avea o capacitate de 20.000 de litri de lapte zilnic si va produce lapte la PET sub brandul BioSevis. Investitia a beneficiat si de o finantare nerambursabila SAPARD de 1,144 milioane de euro si a fost realizata de compania Horticola International Sevis, parte a grupului Atlassib, controlat de Carabulea.

In acelasi timp, omul de afaceri a anuntat la Sibiu ca spera ca in urmatoarele saptamani sa obtina un raspuns favorabil la cererea de licenta depusa prin firma Paltinis Leasing pentru calitatea de dezvoltator pentru compania Auchan.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Atlassib,
Carabulea
/actualitate/afaceri/carabulea-isi-face-fabrica-de-lapte-2772383
2772383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.