Asociatia Retelelor Comerciale: Pentru salvarea bugetului singura solutie este diminuarea evaziunii

Postat la 28 iunie 2010 18 afişări

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) considera ca pentru salvarea bugetului de stat singura solutie viabila este diminuarea evaziunii fiscale, care sufoca tot mai mult comertul din Romania si operatorii comerciali.

"Decizia Guvernului Boc de a creste nivelul Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA) cu 5 puncte procentuale, pana la 24% ar lovi dramatic economia, atat la nivelul consumatorilor, cat si al agentilor economici care isi desfasoara activitatea in Romania. Dorim insa sa atragem atentia asupra faptului ca pentru salvarea bugetului de stat singura solutie viabila este diminuarea evaziunii fiscale, care sufoca tot mai mult comertul din Romania si operatorii comerciali", se arata intr-un comunicat al AMRCR, transmis luni MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
financiar,
evaziune,
masuri,
diminuare
/actualitate/afaceri/asociatia-retelelor-comerciale-pentru-salvarea-bugetului-singura-solutie-este-diminuarea-evaziunii-6456790
6456790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.