Andreea Minuţă: Proiectele şi grija pentru abonaţii noştri ne-au ţinut conectaţi şi ne-au ajutat să ne depăşim temerile şi anxietatea, fiind o continuare a modului în care făceam lucrurile şi înainte de pandemie – cu pasiune şi cu inovaţii

Autor: Andra Stroe Postat la 30 iunie 2021 115 afişări

Andreea Minuţă: Proiectele şi grija pentru abonaţii noştri ne-au ţinut conectaţi şi ne-au ajutat să ne depăşim temerile şi anxietatea, fiind o continuare a modului în care făceam lucrurile şi înainte de pandemie – cu pasiune şi cu inovaţii

Director Divizie Abonamente Reţeaua de sănătate Regina Maria


Cifră de afaceri (2020): 237 mil. euro Număr de angajaţi: 7.000


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie este:

Sănătatea este o prioritate şi nu poate fi pusă pe pauză.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Dacă ar fi să nominalizez o direcţie în care am investit timp, energie şi bani, aceasta ar fi digitalizarea, pe care am reuşit să o ducem la un nou nivel. Şi când vorbesc despre sănătate mă refer nu doar la un numitor comun – o stare fizică şi psihică bună, ci la toate resorturile care fac o organizaţie ca Regina Maria să funcţioneze: business, operaţional, parteneri, echipe, oameni.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an: 

Proiectele şi grija pentru abonaţii noştri ne-au ţinut conectaţi şi ne-au ajutat să ne depăşim temerile şi anxietatea, fiind o continuare a modului în care făceam lucrurile şi înainte de pandemie – cu pasiune şi cu inovaţii, care să ofere o experienţă completă.

—   Work from home sau de la birou?

Sunt peste 300 de oameni în divizia de abonamente – echipe de vânzări şi suport, dar şi echipe de medici şi asistente de medicina muncii care au fost zilnic în cabinetul de consultaţii. Am înţeles şi respectat regulile, din responsabilitate pentru noi, cei dragi, partenerii noştri şi comunitate în general. Cu toate astea, suntem alături de foarte mulţi ani, ne cunoaştem la nivel personal, aşa că ne e dor de dimineţile şi pauzele de cafea, de momentele împreună, care nu pot fi înlocuite de discuţii telefonice sau pe Teams.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

În viaţa profesională sunt colegii mei. Iar la final de zi, ştiu că mă aşteaptă acasă o familie minunată, soţul meu şi fetele mele, care mă susţin necondiţionat. În plus, fac sport aproape în fiecare dimineaţă. Practic acest obicei de câţiva ani şi întotdeauna îmi oferă o stare mentală bună şi energie bună pentru întreaga zi.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Mă inspiră colegii mei în fiecare zi şi mă simt extrem de norocoasă că sunt înconjurată de oameni alături de care construiesc lucruri ce contribuie la o schimbare reală în viaţa celor din jur – sănătatea a milioane de români. Mă inspiră familia mea. Cu toate provocările şi neajunsurile ei, pandemia a avut şi o latură extrem de pozitivă – ne-a făcut să ne întoarcem la oamenii pe care uneori îi luăm ca atare, dar care au cel mai mare impact asupra noastră, familia.

—   Putere vs. feminitate:

Cred că o societate în care aceşti doi termeni nu sunt antonimi este o societate mai bogată şi mai puternică. O femeie puternică nu se oglindeşte şi nici nu este validată de anumite standarde sau preconcepţii, ci este puternică pentru ea, pentru şi în familia ei, pentru şi în comunitatea din care face parte. Aşa cum feminitatea nu înseamnă doar anumite coordonate – comportament, aspect, dress code, nici puterea nu înseamnă doar stil masculin, agresivitate, sau orice alt stereotip îmbracă acest termen.  Cred că o femeie este mai puternică atunci când are curaj să îşi arate şi vulnerabilităţile, dar şi forţa de a schimba lucrurile din jurul ei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.