Alina Gorghiu: Sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm şomer pe Ciolacu

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 iulie 2021 81 afişări

Senatoarea PNL Alina Gorghiu face un comentariu acid la adresa colegilor de partid care-l critică pe premierul Florin Cîţu: „Mai sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, şomer pe domnul Marcel Ciolacu".

Alina Gorghiu: Sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm şomer pe Ciolacu

Alina Gorghiu declară la RFI că toţi liberalii ar trebui să susţină Guvernul condus de Florin Cîţu: „Trebuie să ne uităm către PNL-ul din 2024. Este foarte important să susţinem cu toţii această guvernare, să ţinem cu toţii la credibilitatea premierului, a partidului, a parteneriatului pe care PNL l-a avut constant cu preşedintele Klaus Iohannis şi să alegem varianta care să facă din PNL cel mai puternic partid pentru anul electoral 2024".

Întrebată dacă există liberali care nu susţin actuala guvernare, senatoarea a dat de înţeles că unii colegi de partid critică Executivul condus de Florin Cîţu mai vehement decât o face PSD: „Mai sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, şomer pe domnul Marcel Ciolacu. Aţi mai văzut atacuri, nu vreau să nominalizez. Competiţia asta nu e despre cei care atacă, e despre cei care construiesc echipe. Numai că unii aleg atenţia presei pentru 24 de ore, atacând guvernarea, atacând premierul, atacând lucrurile bune făcute în această perioadă sau vorbind exclusiv despre trecut".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alina gorghiu,
ciolacu,
florin cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.