100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Popa, Prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie, CEC Bank

Postat la 17 mai 2023 130 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Popa, Prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie, CEC Bank

Profit (net, estimat, neauditat, 2022): 446,8 mil. lei / Număr de angajaţi: >5.000

Mihaela Popa s-a alăturat echipei de conducere a CEC Bank, în calitate de vicepreşedinte coordonator al diviziei Corporate, în septembrie 2007, anterior ocupând poziţia de director vânzări – Sucursala Municipiului Bucureşti a companiei. Începând cu octombrie 2019, ocupă funcţia de director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie al Băncii. Absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finanţe-Bănci, ea are o experienţă de peste 30 de ani în sectorul bancar, în bănci precum: Banca Română de Comerţ Exterior (B.R.C.E.), Banca Italo Romena şi Raiffeisen Bank.

„Cea mai importantă realizare pe care o am ca lider este ceea ce am reuşit să construiesc la CEC Bank, alături de colegii mei.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.