100 Cei mai admiraţi CEO din România - 43. Bogdan Badea, CEO, eJobs

Postat la 19 ianuarie 2024 231 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 43. Bogdan Badea, CEO, eJobs

Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii: Procter & Gamble, Smartree România, Accace România, EY şi eJobs. În toate a avut poziţii de management, iar în două dintre ele a ajuns pe cea mai înaltă treaptă ierarhică. El a preluat rolul actual în primăvara anului 2018, după ce a ocupat funcţia de director de vânzări al companiei. Executivul a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat, de asemenea, un master în finanţe corporative şi burse de valori.

În opinia lui, leadershipul participativ şi laissez-faire sunt cele mai sănătoase, iar la polul opus, cel mai nociv i se pare stilul de leadership autocratic, despre care crede că e extrem de energofag şi are un efect negativ asupra unui indicator care crede că e mai important decât orice: nivelul de fericire a angajaţilor. În ceea ce-l priveşte, spune că se numără printre managerii care sunt direct implicaţi şi la curent cu mai toate proiectele interne, încurajându-şi şi colegii să facă la fel şi să aibă o abordare şi o viziune cât mai antreprenoriale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.