Afaceri profitabile pe care le poţi porni cu puţini bani

Postat la 13 ianuarie 2017 13932 afişări

Afaceri profitabile pe care le poţi porni cu puţini bani

Poate foarte mulţi dintre voi se gândesc să pornească o afacere, însă sunt multe obstacole de care vă puteţi lovi, fie că este vorba de timp, motivaţie sau bani. 

Ai nevoie de bani pentru a putea începe o afacere, bani pe care poate nu îi ai, însă există soluţii - împrumuturi, crowdfunding etc

Mai jos puteţi vedea câteva exemple de afaceri care nu necesită foarte mulţi bani :

1. Creaţii personale

Poate pictezi, poate fotografiezi sau poate te pricepi la design. Ai putea să începi să-ţi vinzi lucrările fie pe propriul site, fie pe site-uri specializate sau pe platforme precum Etsy, eBay sau Amazon.

2. Servicii

Serviciile nu necesită capital, iar dacă lucrezi în casele oamenilor sau în cartier costurile sunt şi mai mici. Ai putea lucra ca babysitter, ai putea porni un serviciu de plimbători de câini, grădinărit sau deszăpezit. Sau mai mult, poate ai un anumit talent, sau poate eşti o persoană tehnică şi ai reparat câteva lucruri la viaţa ta, ai putea să-ţi oferi abilităţile cotra cost.

3. Consultanţă

Ai adunat ceva experienţă în domeniul în care lucrezi şi crezi că ai putea să-i ajuţi şi pe alţii cu cunoştiinţele tale. Ai putea să-ţi oferi ajutorul IMM-urilor, start-up-urilor care ar putea să te plătească pentru sfaturile şi cunoştiinţele tale.

4. Microantreprenoriat

Poţi profita de conceptul de "sharing economy" şi ai putea să transporţi oameni cu maşina prin Uber sau să-ţi închiriezi o cameră prin AirBnB sau alte servicii similare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.