AEP a trimis Guvernului Orban proiectul care propune organizarea parlamentarelor pe 6 decembrie

Autor: Veronica Ioniceanu Postat la 03 septembrie 2020 33 afişări

AEP a trimis Guvernului Orban proiectul care propune organizarea parlamentarelor pe 6 decembrie

AEP a trimis Guvernului Orban proiectul care propune organizarea parlamentarelor pe 6 decembrie. Pachetul legislativ necesar organizării scrutinului va fi adoptat în şedinţa de joi.

Şeful Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu-Buică, a confirmat că a trimis pe masa Guvernului un pachet de hotărâri care vizează organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie.

„Vom avea măsuri speciale cu siguranţă pentru campania electorală în continuare pentru locale, pentru ziua votării pentru alegerile locale şi pentru parlamentare, pentru că se suprapun aceste procese electorale în acest moment. Avem localele şi începem deja cu parlamentarele, deci mergem pe aceleaşi măsuri de siguranţă pentru campania electorală şi la fel dacă vom avea stare de alertă, vom avea aceleaşi măsuri”, a declarat Constantin Mituleţu-Buică.

Pachetul legislativ necesar organizării scrutinului va fi adoptat în şedinţa de joi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
6 decembrie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.