AEP a aprobat înfiinţarea a 444 secţii de votare în străinătate pentru alegerile prezidenţiale

Postat la 05 octombrie 2019 59 afişări

AEP a aprobat înfiinţarea a 444 secţii de votare în străinătate pentru alegerile prezidenţiale

Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat, prin hotărâre, înfiinţarea a 444 de secţii de votare în străinătate pentru alegerile prezidenţiale din România, transmite instituţia într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat, prin Hotărârea nr. 35/2019, propunerile misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare privind sediile a 444 de secţii de votare din străinătate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019, transmise de Ministerul Afacerilor Externe în data de 3 octombrie 2019. (...) Potrivit acestei hotărâri, Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice şi oficiile consulare vor lua măsurile necesare, potrivit legii, pentru asigurarea condiţiilor logistice minimale pentru desfăşurarea votării în secţiile de votare prevăzute în anexă, precum şi pentru aducerea la cunoştinţa alegătorilor din străinătate a sediilor acestora”, transmite AEP, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.